O nas

Scc d.o.o.

Dobrodošli v SCC d.o.o.

SCC d.o.o. je gospodarska družba, ki trguje z industrijskimi kemikalijami in tehničnim blagom. Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1991. Od takrat uspešno delujemo na območju Slovenije, bivših republik Jugoslavije in na celotnem evropskem območju.

Pri SCC d.o.o. uspešno pomagamo izpolniti potrebe in pričakovanja naših strank že vse od leta 1991. Specializirani smo v kemiji, proizvodnji, trženju, distribuciji in zastopanju.

KONTAKTIRAJTE NAS

Zakaj SCC d.o.o.

Pridobitev vseh potrebnih dovoljenj se šteje kot običajno. Vse delo je opravljeno v naši hiši in v skladu s trenutno veljavno zakonodajo!

Planiranje, distribucija, prevoz, trženje, izvedba in zastopanje; vse na enem mestu!

Strast, predanost in skupen cilj. Smo ekipa izjemnih strokovnjakov. Nenehno širimo naše raziskave, razvoj, poznavanje zakonodaje in se usposabljamo, kar se kaže v informativni in prodorni dobri praksi.

Verjamemo, da je zadovoljstvo kupcev več kot imeti odličen proizvod ali storitev. Začne se z načrtom, prilagojenim vašim potrebam, kar vodi k nemotenemu razvoju in mu sledi obsežna podpora.

Podjetje

Smo vodilni slovenski distributer in zastopnik kemikalij. Surovine kupujemo pri proizvajalcih po vsem svetu. S široko paleto kemikalij oskrbujemo celotno slovensko industrijo in širše območje bivše Jugoslavije. Logistični in skladiščni prostori nam omogočajo skladiščenje in manipulacijo s kemikalijami, tudi nevarnimi. Naša največja prednost je naša ekipa. Imamo strokoven in izobražen kader ter najboljše zunanje sodelavce, s katerimi nudimo učinkovite, kakovostne, zanesljive in varne rešitve našim kupcem. Razumemo želje in potrebe naših partnerjev, katerim nudimo strokovno pomoč ter tehnično podporo.

SCC d.o.o. je gospodarska družba, ki trguje z industrijskimi kemikalijami in tehničnim blagom. Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1991. Od takrat uspešno delujemo na območju Slovenije, bivših republik Jugoslavije in na celotnem evropskem območju. Pri SCC d.o.o. uspešno pomagamo izpolniti potrebe in pričakovanja naših strank že vse od leta 1991. Specializirani smo v kemiji, proizvodnji, trženju, distribuciji in zastopanju.

Ljudje sodelujejo, ne organizacije. “Kemija” med ljudmi daje neverjetne čudovite zgodbe.

Reševanje zapletene situacije običajno ni mogoče doseči “out of the box”, zato imamo najboljše strokovnjake s tega področja!

Distribucija

Kontaktirajte nas